Celebrem una Assemblea Extraordinària per concretar el finançament del nou local adjunt

El passat diumenge 5 de maig de 2024, l’Agrupació de Balls Populars de Vilanova i la Geltrú va celebrar una assemblea extraordinària al seu local per discutir el finançament necessari per a l’adquisició de la casa situada al carrer Major, 75. Aquesta reunió va ser clau per establir les accions a seguir amb l’objectiu de garantir la compra d’aquest immoble.

Assemblea Extraordinària de l'Agrupació de Balls Populars de Vilanova i la Geltrú

Durant l’assemblea, es va decidir que tots els socis hauran de fer una única derrama abans del 30 de juny de 2024 per contribuir a la compra de la nova seu. A més, s’ha obert la possibilitat de fer aportacions voluntàries addicionals per a aquells que ho desitgin i puguin fer-ho.

La Junta Directiva ha començat a treballar de manera activa per implementar les decisions preses durant l’assemblea i assegurar que es compleixin els terminis establerts. A més, s’ha destacat que l’entitat no vol que cap soci o sòcia quedi exclòs per no poder fer front a aquests pagaments. Per aquest motiu, es valoraran altres modalitats de pagament per als casos en què no es puguin aportar les quantitats aprovades dins la data proposada.

Assemblea General Extraordinària de l'Agrupació de Balls Populars de Vilanova i la Geltrú

També s’ha informat que qualsevol nou soci o sòcia que s’inscrigui a l’entitat des d’ara i fins a la finalització del préstec, prevista per a d’aquí a 10 anys, haurà d’abonar tant la quota anual com la derrama corresponent.

Des de la Junta, es vol expressar un agraïment especial a tots els socis i sòcies que van participar en l’assemblea i van exercir el seu dret a vot. Les seves opinions i contribucions són essencials per al funcionament i desenvolupament de l’entitat.

Aquesta adquisició representa un pas important per a l’Agrupació de Balls Populars de Vilanova i la Geltrú, i la col·laboració de tots els membres serà fonamental per aconseguir aquest objectiu comú.

Share This