La casa del costat ja és nostra: ampliem el local.

L’Agrupació de Balls Populars de Vilanova i la Geltrú hem formalitzat recentment la compra d’una nova casa que s’annexarà la nostra actual seu social. L’adquisició de la finca número 75 del carrer major marcarà un moment històric per a l’entitat, ampliant les possibilitats d’organitzar activitats i oferint un nou espai per tots els socis i sòcies.

La compra, que es va materialitzar davant de notari fa pocs dies, és un gran èxit que ha estat possible gràcies a l’esforç col·lectiu de tots les persones associades i col•laboradors externs que també hi han contribuït. “Creiem que aquest és un moment per a felicitar-nos tots plegats, ja que suposa una fita significativa en la nostra història“, ha declarat Anna Quelon, presidenta de l’Agrupació.

Per a celebrar aquest esdeveniment i oferir l’oportunitat de conèixer el nou espai pels socis i sòcies, l’Agrupació de Balls Populars de Vilanova i la Geltrú organitzarà jornades de portes obertes els dies 30 de juny, de 10 a 12 hores, i l’1 i el 2 de juliol, de 19 a 20 hores. Durant aquestes jornades, els membres que encara no hagin visitat la casa podran fer-ho i així podran veure les possibilitats que oferirà aquest nou espai.
Per a resoldre dubtes dels soci i sòcies sobre aquest pagament, podeu fer-ho al mail de secretaria: secretaria@ballspopularsvilanova.cat

Share This