l’Agrupació rep el Premi Ventosa i Roig

ERC a Vilanova va lliurar aquest premi en el marc del Sopar de la República que commemora la proclamació de la República Catalana el 14 d’abril de 1931.

 

La historiadora i directora de la Biblioteca Museu Víctor Balaguer des de 1987, Montserrat Comas, i l’Agrupació de Balls Populars de Vilanova i la Geltrú han recollit el Premi Ventosa i Roig que lliura la secció local d’Esquerra Republicana de Catalunya per a premiar la tasca d’una persona i una entitat de la ciutat. La formació ha volgut reconèixer així el compromís amb la cultura, la memòria històrica i la República Catalana de Comas, i la tasca en la preservació i promoció de la cultura popular de l’entitat local.

El lliurament de guardons s’ha dut a terme en el marc del Sopar de la República que des de fa set anys ERC Vilanova organitza per commemorar l’aniversari de la proclamació de la República Catalana el 14 d’abril de 1931. De fet, els premis porten el nom de qui va proclamar-la des del balcó de l’ajuntament de la capital del Garraf.

Share This