L’Agrupació de Balls Populars de Vilanova impulsa un concurs de contes eròtics

L’Agrupació de Balls Populars de Vilanova i la Geltrú ha convocat el primer Concurs de Contes Eròtics en Català, un tipus de certamen fins ara inèdit en llengua catalana (els concursos existents són de novel·la), que l’entitat ha volgut vincular amb el carnaval de la ciutat, tant per la temàtica com perquè el veredicte es coneixerà la tarda del Vidalot.

El concurs de l’Agrupa té un premi de 300 euros, col·laboració de l’Ajuntament de Vilanova. Els treballs hauran de ser inèdits, amb una extensió màxima de deu folis i s’hauran de presentar abans del 31 de gener de 2003 al local de l’entitat (c/ Major, 73 de Vilanova). El jurat del premi el formen els escriptors Magda Bandera i Xavier Vernetta, l’etnògraf Bienve Moya, la periodista Trinitat Gilbert i un membre de la redacció de la revista La Porra, que edita l’entitat.

Andreu Pino, impulsor de la iniciativa, explica que la idea va sorgir per la manca de premis a Vilanova, la voluntat de fer alguna cosa fora de l’habitual i poder vincular-ho a alguna festa vilanovina. En la difusió de les bases, l’Agrupació de Balls tindrà el suport de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana.

L’Agrupació de Balls Populars s’ha mostrat il·lusionada amb aquesta nova iniciativa i no descarta poder publicar el conte guanyador, i també augmentar la dotació econòmica en properes edicions.

Share This