Festa Major 2019

Benvolguts associats,

El curs de l’any ens endinsa de ple a l’època estival, arriba la Festa Major.
Com sempre, els nostres socis i sòcies ja modifiquen la seva quotidianitat, hem passat d’un carnaval tardà, a preparar-nos per ballar per la festa de les Neus.

Aquest dos mil dinou té un to molt especial, l’entitat celebra 40 anys d’existència, de treballar per a recuperar, mantenir i dinamitzar la festa, quaranta anys picant pedra perquè Vilanova tingui una Festa Major de la que s’han emmirallat moltíssimes poblacions per seguir-la com a model.

L’agrupació, en l’ànim de continuar a la recerca i en la creació de nous balls, i després de tres anys de molt de treball, aquesta Festa Major presentarà un nou entremès: L’Àliga de Vilanova i la Geltrú.Un esforç realitzat per un bon nombre de socis i sòcies de l’entitat, amb la col·laboració de dues persones avesades tant en la creació d’elements festius com en la creació musical; l’Arnau Codina i en Jordi Paulí. Estem convençuts que la Milana, nom en que serà batejada l’àliga, esdevindrà un element estimat i admirat per tots els vilanovins i vilanovines.

Programa de la Festa Major 2019 de l'Agrupació de Balls populars de Vilanova i la Geltrú

Des de la junta també volem reconèixer la tasca fosca però molt important que fan les caps de colla de tots els balls de l’agrupació, son una peça cabdal en el bon funcionament dels balls de la ciutat.

Des d’aquí us volem encoratjar a que us impliqueu i participeu en totes les activitats que hem preparat per aquesta festa major i també, com no, en el nombre important d’activitats d’aniversari que volem celebrar conjuntament amb tots vosaltres aquesta tardor.

Molt bona Festa Major.