Vilanova estrena un nou element festiu, la Milana

La Festa Major de Vilanova celebra aquest cap de setmana i dilluns els actes més destacats.

 

 

 

Vilanova i la Geltrú ha estrenat un nou element festiu, de mans de l’Agrupació de Balls Populars. Es tracta del nou Àliga de Vilanova, que ha estat presentat en societat aquest divendres a la tarda acompanyada d’altres àligues festives del país.

 

 

Dilluns 5 d’agost, Mare de Déu de les Neus, Vilanova i la Geltrú tornarà a celebrar el dia gran de la Festa Major. Les cercaviles d’anada i sortida d’Ofici, l’exhibició de balls populars i la renovació del Vot del Poble tornaran a omplir els carrers i places de música i tradició.

 

 

Al llarg del cap de setmana hi haurà altres moments destacats, com ara la Diada castellera de les Neus, amb la participació dels Castellers de Vilafranca, la Colla Jove Xiquets de Tarragona i els Bordegassos de Vilanova. Diumenge serà moment pel Convit a la festa, que enguany anirà a càrrec de l’escriptor David Castillo. A la tarda Cercavila de Vigília i al vespre, el tradicional Castells de Focs i després el Ball de les 7 hores.

 

 

El programa d’activitats de la Festa Major de Vilanova està en marxa des de fa dies. Al llarg de tota la setmana s’han anat succeint propostes en tots els àmbits: musicals, esportives, familiars i lúdiques.

 

 

 

 

Notícia d’Eix Diari

 

Share This